Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canneloni (pastarullar)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

God variant av pasta att bjuda på. Lite krångligt att göra men mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka lasagneplattorna i en stor kastrull, några i taget i ca 5 minuter. Lyft ur och skölj dem i kallt vatten.
  2. Grovhacka skinkan och blanda med philadelphiaost, kryddor och äggula. Klicka ca 2 msk av blandning på varje lasagneplatta (kortsidan) och rulla ihop. Lägg rullarna i en lättsmord ugnssäker form.
  3. Finhacka vitlöken och fräs den i oljan. Tillsätt passerade tomater och smaka av med salt och peppar.
  4. Häll tomatsåsen över pastarullarna och sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Strö över parmesanost. Servera med sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cissilisa 18 januari 2013

    Fantastiskt goda! ALLA fyra i familjen åt, och det hör inte till vanligheterna :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.