Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caramel Croissant Pudding

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En god pudding

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungen på 180C
  2. Dela croissanten i bitar och lägg de i en ungsfast form
  3. Häll upp vattnet och florsockret i en kastrulloch blanda tills florsockret har löst upp. Sätt sen kasrullen på spisen på medium värme.
  4. Karamelisera socker och vatten genom att låta det, utan att blanda, tills det får en djup bärnstensfärg; detta tar 3-5 minuter.
  5. Sänk värmen och häll i grädden – och vispa, häll i mjölken. Ta bort från värmen Häll i formen och låt stå en stund.
  6. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.