Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergod festmat när man får gäster.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kycklingfileerna i marinad i 6 timmar, så dom får dra i sig de goda smakerna. Lägg fileerna i en ugnssäker form, strö över persiljan och sätt in i ugnen ca 40 minuter i 200 gr. värme. Vänd fileerna efter halva tiden i gnen. Gör såsen, och servera med ris och en fräsch sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • goldcamilla 27 mars 2008

    Jättegott, just att kycklingen ligger i marinad så länge gör att det blir så gott. Tack för receptet

  • Runan 11 november 2008

    Hej! Jag har prövat detta recept. Det var verkligen gott. En fyra i betyg får du utav mig också. Jag kommer med säkerhet att laga till det igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.