Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas grekiska färsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blev tipsad på detta recept av en kompis, har inte testat det än men det låter väldigt gott tycker jag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurten med pressad vitlök och lite salt och peppar, ställ i kylen.
  2. Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla en stund. Blanda köttfärsen med hackad lök, salt, peppar, ägg och tillsätt mjölken med ströbrödet.
  3. Forma stora knubbiga biffar och fyll dem med tärnad fetaost. Stek dem några minuter på medelvärme och låt eftersteka under lock med lite vatten.
  4. Gör under tiden iordning couscousen. Servera biffarna med vitlökssåsen, couscous och en riklig sallad med massor av färgstarka grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.