Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas smarriga smörgåstårta

 
Skriv ut

Den här fyllningen använder jag alltid till mina smörgåstårtor. Både gott och enkelt! Men garneringen varierar från gång till gång :) Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hönökakorna två och två så de bildar en rund botten.
  2. Blanda alla ingredienser till en smet. Bred hälften över brödet. Täck med ett nytt lager bröd. Bred på resten av smeten. Lägg på ett lager bröd till. Täck med plastfolie och låt stå och dra till nästa dag.
  3. Garnera tårtan nästa dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.