Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carpaccio på oxfile

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Carpaccio är ljuvligt och serveras ofta som förrätt eller aptitretare. Rått kött när det är som bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär oxfilén i väldigt tunna skivor, ett tips är att skära filén frusen. Bred ut oxfiléskivorna på ett fat bredvid varandra. (det är snyggt med ett stort fat)
  2. Rosta pinjenötterna i en stekpanna (OBS skall vara torr). Blanda alla övriga torra ingredienser och fördela över oxfilén. Hyvla parmesanosten över och ringla sist över olivoljan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ckarlsson 16 augusti 2008

    Carpaccio är väldigt gott! :p

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.