Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cataplana

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Portugisisk fiskgryta, suveränt god och mustig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva lök och paprika. Pressa vitlök. Koka ihop lök, paprika och vitlök med olivolja och tomater i en större kastrull med lock. Tillsätt buljong. Släng öppna (döda) musslor. Placera skaldjur och fisk i bitar på tomatröran. Sätt på lock och tyngd. Koka på medelvärme cirka 20 minuter.
  2. Servera med ris, kokt potatis eller friterad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Countrygirl 22 februari 2008

    Den blev lite tunn men med en god smak.

  • Nettie 16 mars 2008

    Denna rätt kommer att återkomma fler gånger i mitt kök. Jag redde av med lite maizena så att såsen blev lite tjockare.

  • mammis 10 juni 2014

    Fantastisk god......jag lade även i chili

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.