Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cevapcici med baconlindade haricot verts

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Gott, enkelt och snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cevapcici: Skala och finhacka löken. Blanda ner i färsen. Tillsätt grillolja, sambal olek och grädde. Blanda väl. Blanda sist ner kryddorna.
  2. Forma till avlånga köttbullar och stek i olja, tills de har fått fin färg.
  3. Baconlindade haricovert: Tina upp haricot verts. Dela baconskivorna på hälften. Rulla in några haricot verts i baconskivorna.
  4. Stek några sekunder på hett järn tills baconen fått färg.
  5. Tillaga båda rätterna färdiga i ugnen, 200 grader ca 10 min.
  6. Servera med en god vitlökssås eller tzatziki!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.