Extra festliga cupcakes med champagne i som toppas med en len chokladfrosting och färska jordgubbar.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa smör, socker, vaniljsocker samt limeskal och -saft tills det blir ljust och fluffigt. Tillsätt mjölk, champagne och ägg, lite i taget, under omrörning tills smeten går ihop.
- Blanda de torra ingredienserna och sikta och vänd ner dem i smeten. Klicka ut smeten i cupcakesformar. Grädda dem mitt i ugnen i ca 15 minuter. Låt dem svalna.
- Frosting:
Vispa smöret med vaniljsocker och florsocker i 10 minuter tills det blir fluffigt och vitt. Vispa färskosten i en annan skål tills den är krämig och klumpfri. Vänd ner den i smöret. Vänd ner den smälta chokladen i omgångar och blanda till en len frosting.
- Fyll frostingen i en spritspåse med valfri tyll. Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera dem gärna med färska jordgubbar.
Publicerat den
14 februari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar