Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champagnevåfflor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Har inte testat dem själv.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjölet och bakpulvret i en bunke. Vispa socker, smör (rumsvarmt) och vanilj, pösigt. Tillsätt äggen ett i taget, därefter mjölblandningen. Rör ner champagnen, lite i taget, smeten ska vara tjock. Smaksätt den färdiga smeten med det rivna citrusskalet. Låt smeten svälla 20 minuter. Grädda försiktigt och servera med riven, mörk choklad och vispad grädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.