Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjon-och grönpepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar till både ljust och mörkt kött. Även till kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka svamp och vitlök, fräs det i smör i en gryta. Strö över mjölet och rör om. Späd med vatten och grädde. Tillsädd grönpeppar, senap, kalvfond, soya och persilja. Låt såsen koka ca fem minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sippan-60 17 april 2010

    Jättegod sås. Serverade den till kotletter med klyftpotatis. Jag tillsatte 1 msk congac och det lyfte såsen ytterligare. Den kommer jag att göra fler gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.