Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjon och salamichips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda och mycket gott som tilltugg eller förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Stek hackad lök, pressad vitlöksklyfta och skivade champinjoner i 3-5 minuter. Tillsätt tomatpuré, hackad paprika, buljong, vin och grädde. Koka ca 10 minuter utan lock. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut salamiskivorna på bakplåtspappersklädd plåt. Ställ i ugnen ca 10 minuter tills fettet smält och salamiskivorna blivit stela. Låt dem kallna. Varva salamichipsen med champinjonröran i fyra högar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.