Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonbiffar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En favorit från Bjudningsboken 13

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färserna med ägg, mjölk och kryddorna. Tillsätt champinjonhack och persilja.
  2. Forma färsen till biffar och stek i smör i ej för stark värme.
  3. Garnera varje biff med en klick syrligt äppelmos och hyvlad eller riven pepparrot.
  4. Servera med potatis, gröna bönor och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.