Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonbiffar med majskolvar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett 70-talsrecept, ett tidningsurklipp från min mor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skölj championjerna och hacka löken. Blanda med köttfärsen. Krydda med salt och peppar.
  3. Forma biffar och stek dem på medelvärme tills de fått färg. Lägg dem på ett stekfat.
  4. Skär majskolvarna i bitar. Dela bacon och vira in majsen.
  5. Lägg dem på stekfatet med skarven ner. Sätt fatet i ugnen tills baconet fått färg och alltsammans är genomvarmt.
  6. Skala, skiva och fräs löken mjuk i en stekpanna under tiden. Lägg löken på biffarna och servera med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.