Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjoner som pinnmat

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jag använder det som tilltugg till en välkomstdrink

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och torka av champinjonerna skjölj dem inte i onödan. Hetta upp oljan i en stekpanna, fräs champinjonerna tills de är nästan klara och det mesta av fuktigheten avdunstat. Pressa över vitlöken krydda med lite salt och peppar, tillsätt pesiljan och stänk gärna över lite citronsaft.
  2. Skär brödskivorna i fyrkanter, stek dem i lite matfett och lägg sedan upp dem på varmt fat. Lägg en champinjon på varje brödkrutong och stick en tandpetare igenom. Gott till välkomstdrinken lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.