Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjongratinerad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fick receptet av en gammal arbetskamrat för många år sen, men har gjort rätten flera gånger sen dess.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och lägg den i en gratängform Krydda med salt och peppar. Blanda soppan med creme fraiche och slå den över kycklingen. Strö över riven ost. Dela tomaterna i halvor och lägg dem i formen ev. överströdda med lite basilika.
  2. Gratinera rätten i 250 grader i ca 10 min eller tills den fått en vacker gulbrun färg. Koka broccolin enl. anvisningen på paketet . Låt den rinna av ordentligt och lägg den vid sidorna av formen.
  3. Servera rätten med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.