Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonsallad á la Cattelin

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Någon gång i mitten på 1970-talet bjöd vi mina svärföräldrar på Restaurang Cattelin i Stockholm. Då åt vi den här salladen som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Borsta av champinjonerna. Skiva dem så tunt du kan. Pressa över vitlöken. Blanda vinäger och senap. Rör ner oljan lite i sänder. Salta och peppra. Blanda champinjonerna och lite av dressingen. Det är viktigt att salladen blandas precis före serveringen, annars blir den mjuk och grå. Strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.