Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonsoppa

 
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

På en stressig och mörk eftermiddag då du inte vill äta en riktig middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka svampen grovt. Stek svampen i smör och krydda med buljong, peppar och salt. Koka upp mjölken och grädden tillsammans försiktigt och håll ett öga på det så att det inte bränner.
  2. Häll i den kinesiska sojan så att mjölkblandingen blir perfekt i smak och färg. Häll i redningen och vispa. Häll sen i svampen och låt småputtra i 20 minuter och du har bråttom går det att bara puttra i 10, men smaken blir bättre :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.