Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna till lite gröna ärtor och klyftad citron. Jag gjorde med vanligt kokt potatis vilket var mycket gott. Ökade tiden i ugnen med 5-10 minuter och öste efter halva tiden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda fileérna med salt, peppar och timjan. Droppa över citronsaft, rulla ihop. Lägg rullarna i en form.
  2. Hacka svamp och lök, fräs i matfett tills vätskan kokat in.
  3. Tillsätt grädde och fond, koka upp. Häll såsen över fisken. Spritsa mos runt om och gratinera i 200 grader i ca: 15 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.