Den här "tårtan" har jag gjort till många kalas och fester, och den blir alltid lika uppskattad! Den blir bäst om man gör den dagen innan.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Helt underbart god och lättgjord!
Så vitt jag förstår så är 1 kkp = 1 kaffekopp vilket motsvarar ungefär 1½ dl.. Stämmer det?
Vad är det uppepå förutom Jordgubbar som ser så glansigt ut??
Det glansiga är förmodligen lite uppvärmd rödvinbärsgele som sedan penslats på frukten/bären. Det är enkelt och brukar se jättefint och "proffsigt" ut.
Kräm står det i receptet..
Den fina gelén uppepå blir jättegod om man använder aprikosmarmelad. Smält marmeladen en kort stund i micron innan den skedas på.
Jag tycker det ser ut som det är jordgubbskräm ovanpå jordgubbarna
Det glansiga är mycket riktigt kräm. Den breds ovanpå gräddblandningen och därefter läggs jordgubbarna på.
Fantastiskt god och mycket uppsakattad av både vuxna och barn. Enkel att göra oxå : )
Jättegod och superenkel! Blir bäst om den får stå en dag i kylen och stelna lite!
Mmm! Den här gör vi ofta hemma.
Supergott! Kom ihåg att köpa en jordgubbskräm utan bitar i. Jag fick sila min kräm först.... :/
Hej, vad är "kkp" florsocker?
Hej Kkp är kaffekopp. Lycka till!
Jätte god, men se till att philadelphian är fast och inte för lös. Jag använde icas egna och ostblandningen blev lite vattning.