Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Cheesecake med kladdkakebotten

 
Skriv ut

Gott till fikat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kladdkakan: Smält smör och kakao på svag värme i en kastrull. Vispa ihop sukrin, stevia, vaniljpulver och ägg tills det blir fluffigt. Häll sedan i chokladsmeten och vispa en stund till. Häll sedan ner allt i en sprongform och in i ugnen. Grädda endast 6 minuter i 200 grader, ställ sedan kakan i frysen.
  2. Cheesecaken: Skilj på äggulor och äggvitor. Vispa vitorna till hårt skum. Vispa äggulorna tillsammans med sukrin och stevia. Vispa sedan grädden i en separat skål. Blanda philadelphiaosten med vaniljpulvret och blanda sedan ner det i bunken med ägguleblandningen. Ta ut kladdkakan från frysen och häll över smeten, ställ sedan tillbaka i frysen över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.