Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake på kvarg

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Ett enkelt och gott recept på cheesecake.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Blanda kexsmulor och farinsocker. Rör ner det smälta margarinet. Tryck ut smulorna med gaffeln i en form. Ställ kallt så länge du rör ihop fyllningen.
  2. Fyllning: Vispa grädden tillsammans med vaniljsockret. Blanda kvarg, socker och citronsaft. Rör ner den vispade grädden i kvargblandningen. Bred ut fyllningen i formen (t.ex. en pajform) och dekorera med kiwi och/eller apelsiner. Ställ formen i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cecilianordman1 24 november 2011

    hur lagar man kvarg?

  • Gigg 24 november 2011

    I Finland finns det kvarg på burk men den svenska motsvarigheten är kesella naturell.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.