Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daim cheesecake

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mycket god cake. Väldigt uppfriskande och barnuppskattad. Ett måste.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Burk 1: Vispa grädden med vaniljsocker
  2. Burk 2: Vispa ägg med socker och tillsätt Philadelphia ost.
  3. Burk 3: Vispa äggvitor till hårt skum.
  4. Blanda burk 1 och 3 i burk 2 och rör ihop. Krossa daimen i småbitar och rör ihop i smeten. Ta fram en kakform med avtagbar kant och riv 2 st digestive kex. Häll i smeten och riv 2 digestive kex över kaksmeten. Ställ kakan i frysen minst 2 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • Forsen 18 februari 2008

    Supergod, hade en strykande åtgång och gillades av både barn och vuxna på min 40-års fest!

  • ros 20 juni 2008

    Tack för en god och uppskattad Daim cheesecake. Den uppskattades av både stora och små. En liten kommentar ifrån ett barn som blev bjuden. "Vad god den var". Vill du ha mer? "Ja". "Men hur får du in daimen"?

  • Okänd 15 april 2009

    Brukar ofta laga den här cheesecaken, verkligen jätte god :). Får en femma av mej.

  • leolina 2 januari 2010

    serverade denna på nyår,,,oj va go den va!!!!

  • Brittan19 28 augusti 2011

    Såå God!! =))

  • sarsa88 24 september 2011

    Supergod !!!

  • Jess-ab 11 november 2013

    God tycker jag! Blandade oxå i lite smält choklad. Fast 2 av 3 barn gillade den inte så mycket.

  • Tinjep 17 september 2016

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.