Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med choklad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Krämigt god cheesekake med choklad. En riktig favorit för chokladälskare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150°, 175°, 200°
  2. Krossa digestivekexen. Blanda smör med smulorna till en slät massa. Tryck ut massan i en form med löstagbar botten ca 24 cm i diameter. Grädda ca 15 min i 150° ugn.
  3. Blanda ingredienserna till fyllningen till en jämn och slät kräm. Bred sedan ut den över pajbottnen. Grädda i 175° ugn ca 30-40 min. Låt kakan svalna.
  4. Bred creme fraiche över kakan. Grädda i 200° ugn ca 5 min. Sikta kakao över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.