Succédessert somvilar tryggt förberedd i frysen.
Instruktioner
- Tina hallonen till cheesecaken. Mosa dem med en gaffel tillsammans med 2 msk socker.
Krossa kakorna grovt.
Vispa grädden med vaniljsockret fast. Vispa 2 dl socker och ägg pösigt i en annan bunke.
- Vispa ner färskost, citronskal, citronjuice i äggvispet.
Vänd försiktigt ner grädden och de mosade hallonen.
Häll smeten i en form ca 24 cm i diameter, klädd med plastfolie. Lägg kaksmulorna överst. Ställ i frysen minst 6 timmar.
- Tina hallonen till ingefärshallonen. Riv/hacka ingefäran fint.
Blanda hallonen försiktigt med ingefäran. Ställ i kylen.
- Ta fram cheesecaken ca 45 minuter före servering.
Lägg upp på ett fat.
Toppa med ingefärshallonen och citronmeliss precis före servering.
Publicerat den
28 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar