Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med lax

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Smakar lika gott på buffébordet som till entrérätt eller drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela brödet i en matberedare. Smält matfettet och blanda samman det med brödsmulorna. Tryck ut det i en form, med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  2. Rör ut osten med crème fraichen till en jämn smet. Tärna laxen och finhacka dillen. Skala och hacka löken fint. Rör ner allt i oströran. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg fyllningen ovanpå brödbotten och täck med plastfolie. Ställ formen kallt för att stelna några timmar.
  4. Ansa sparrisen och koka dem mjuka, ca 5 minuter. Garnera med sparris, laxrosor och citronmeliss.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.