Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med rökt nötkött

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 4 timmar 20 minuter
Skriv ut

Passar perfekt på ett buffébord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Smula kavringen, gärna i matberedare. Smält smöret och blanda med kavringen.
  2. 2. Tryck ut i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Lägg gärna ett bakpapper i botten.
  3. 3. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Rör ut philadelphiaosten i crème fraichen. Blanda i gräddfil, finhackat nötkött, pepparrot och persilja.
  4. 4. Ta upp gelatinbladen och smält på svag värme. Rör ner i smeten och bred över bottnen. Låt stå kallt i minst 4 timmar. Garnera med halverade tomater och sallat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.