En fröjd för både gom och öga på sommarens kaffebord.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker poröst.
Blanda de övriga ingredienserna och vänd ner i äggblandningen.
- Bred ut smeten i en bakplåtsklädd långpanna.
Grädda i ca. 5 min i 225 grader.
- Strö socker över den varma kakan och stjälp upp på ett bakplåtspapper. Låt svalna.
- Fyllning:
Rör samman philadelphiaost med siktat florsocker och vaniljsocker.
Vispa grädden och vänd ner lite i taget i ostsmeten.
- Bred fyllningen över den kalla kakan och ringla hallonsylt över. Rulla ihop och låt kakan vila kallt i en timme innan servering.
Publicerat den
10 maj 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mmmmmmmm !!! Så enkel och riktigt, riktigt god !
Mycket smarrig och enkel att göra :) Höga betyg från oss.