Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecakemuffins

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Det bästa av två världar – muffinsens praktiska portionsförpackning och den underbara smaken av cheesecake.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Krossa kexen grovt och blanda med det något avsvalnade smöret.
  2. Tryck kexmassan till en kakbotten i 8 st dubbla bullformar
  3. Värm en ½ dl av grädden i en kastrull. Tag av från värmen och bryt ner chokladen i grädden. Rör tills den har smält.
  4. Vispa upp resten av grädden, den ska bli riktigt fast. Blanda med den helt avsvalnade chokladröran.
  5. Fyll upp muffinsformarna med chokladgrädden och ställ i frysen minst 2 timmar.
  6. Sikta över kakao och dekorera med en liten chokladknapp vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.