Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheewy chocolate gingerbread cookies

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Måste prövas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör, färsk ingefära, muskovadosocker och sirap fluffigt.
  2. Blanda samman vetemjöl, bikarbonat, kryddor och kakao. Hacka chokladen grovt och vänd ner den.
  3. Blanda samman allt till en smet och forma en till en lång rulle. Klä rullen i plastfilm och låt degen vila i kylen några timmar.
  4. Sätt ugnen på 175 grader. Skär degrullen i 24 bitar och forma dem till bollar.
  5. Rulla bollarna i en skål med råsocker och lägg ut dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda kakorna gyllene i cirka 14 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tussilago_Flikkan 30 januari 2010

    Mitt nya favoritrecept på cookies :) ska blanda i lite rivet citronskal nästa gång, då blir dom nog perfekta i mitt tycke.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.