Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheviche med mango och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 timmar 15 minuter
Skriv ut

Så enkelt och gott och perfekt att äta i värmen. Starkt, kallt och med kärlek! Perfekt och lite annorlunda att servera på kräftkalaset.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök, koriander, chili, räkorna och laxen. Varva allt i en skål och pressa limen över, jag brukar riva lite av skalet från mangon också för att få mer smak. Dra några varv med svartpepparkvarnen och eventuellt lite salt ( gärna örtsalt) Låt allt stå i kylen 4-6 timmar i marinaden. Skär sedan gurka, mango och avokado i mindre bitar och ha i skålen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.