Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chévrelasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God, nyttig och annorlunda lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Bryn färsen i olivolja i en stekpanna under några minuter. Skala och hacka lök och finhacka vitlök. Lägg lök och vitlök i färsen och rör om.
  2. Tillsätt timjan, tomatpuré, chilisås och köttbuljong. Låt koka i 10 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Skär auberginen på längden i plattor. Blanda crème fraiche och smulad chèvre i en skål och smaka av med salt och svartpeppar. Fördela färsen i botten på en ugnsfast form. Täck med aubergineplattor och ett lager ostcrème. Lägg på ytterligare ett lager köttfärs och toppa med aubergineplattor och ostcrème.
  4. Grädda i ugn i ca 30 minuter. Servera med en god tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nynaes 17 januari 2011

    Det här låter riktigt gott! Det blir till att testa nån gång! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.