Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chevrépaprika LCHF

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Ett jättegott tillbehör även för den som inte äter lchf.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnhuset. Blanda chèvren, philadelphiaosten och äggulan. Krydda med svartpeppar och persillade.
  2. Fyll paprikorna med ostkrämen. Gratinera i ugn i 225 grader ca. 10-15 minuter. Strö över knaperstekt bacon och timjan. Servera som tillbehör till kött.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • puntella 13 mars 2009

    Vad är lchf?

  • Sussila 6 april 2009

    LCHF: LowCarb-HighFat = lågkolhydrat-högfett Finns info att läsa på Doktor Dahlqvists blogg: http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

  • susannelotus 18 april 2010

    mums!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.