Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvrerisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från TV-programmet "Halv åtta hos mig", smarrig gräddig variant av risotto!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädden i en kastrull (rostfri), smula i chèvre och mixa till en slät sås med stavmixer. Finhacka scharlottenlök och vitlök och stek lätt i olivolja, blanda i och hetta upp riset under omrörning. Häll i vinet och låt koka ihop, späd risotton med chèvregrädden och kycklingbuljongen under omrörning tills risotton får en krämig konsistens och riset har ett mjukt skal med fast kärna. Salta och peppra efter smak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.