Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken Birijani

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En supergod kycklingrätt som gjort succé månfa gånger. Jag hittade det i en 80-talskokbok hos en väninna för många år sen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek löken gyllengul i olja. Tillsätt curry. Lägg i kycklingbitarna. Häll på buljongen och grädden.Låt koka under lock 15-20 minuter.
  2. Om såsen verkar för tunn, ta upp kycklingen och koka ihop såsen till lagom konsistens. Smaka av så att du känner att den har rätt kryddstyrka.
  3. Servera med kokt ris. Tillbehören serveras separat i skålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.