Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilaquiles med kyckling och grön chili

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En slags gratäng med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tortillastrimloran i en långpanna, vänd dem i olja och grädda dem i 190 grader i 30 minuter eller tills de är knapriga och gyllenbruna.
  2. Lägg kycklingköttet i en ugnsform, ca 23*33 cm, klicka över hälften av salsan, koriander, oregano, vitlök, spiskummin och lite av den rivna osten. Fortsätt varva på samma sätt och avsluta med strimlad tortilla.
  3. Slå på buljong och resten av den rivna osten. Grädda i samma ugnsvärme i 30 minuter eller tills allt är genomvarmt och osten har börja bli gyllengul här och där. Servera med en klick gräddfil och salladslök och inlagda chilifrukter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.