Instruktioner
Skär kycklingfilé i 1 cm tjocka strimlor och krydda med 0,5 tsk salt.
Hetta upp 1 msk neutral olja i en stekpanna och stek kycklingen på medelhög värme i 6-7 minuter.
Skär spetskål i breda strimlor, finstrimla morot och skär paprika i 2 cm stora bitar. Skiva salladslök på snedden i 1 cm breda bitar.
Koka ris enl anvisning på förpackningen.
Skär chili i tunna skivor och lägg i stekpannan med kycklingen.
Tillsätt kokosmjölk och koka ihop i 10 minuter.
Hetta upp 2 msk neutral olja i en stor stekpanna/wok. Tillsätt kålen, paprikan och moroten och stek på hög värme i ca 7 minuter.
Häll i salladslöken och stek i 2 minuter till.
Vänd ner spenat i stekpannan med kycklingen och servera med grönsakswoken och riset.
Testade i går, gott, men jag saknade något. Nästa gång lägger jag till asiatisk fisksås, färsk ingefära och/eller cashewnötter.