Chili- och kokoskyckling

Om du tycker om het mat, använd även kärnorna på chilin.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kyckling
Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Gör så här

Skär kycklingfilé i 1 cm tjocka strimlor och krydda med 0,5 tsk salt.
Hetta upp 1 msk neutral olja i en stekpanna och stek kycklingen på medelhög värme i 6-7 minuter.
Skär spetskål i breda strimlor, finstrimla morot och skär paprika i 2 cm stora bitar. Skiva salladslök på snedden i 1 cm breda bitar.
Koka ris enl anvisning på förpackningen.
Skär chili i tunna skivor och lägg i stekpannan med kycklingen.
Tillsätt kokosmjölk och koka ihop i 10 minuter.
Hetta upp 2 msk neutral olja i en stor stekpanna/wok. Tillsätt kålen, paprikan och moroten och stek på hög värme i ca 7 minuter.
Häll i salladslöken och stek i 2 minuter till.
Vänd ner spenat i stekpannan med kycklingen och servera med grönsakswoken och riset.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Kycklingfilé, Olja, Spetskål, Morot, Röd paprika, salladslökar, Ris, röd chili, Kokosmjölk, Spenat, Salt
Visningar:
1163
Sparat:
29

LIKNANDE RECEPT

Kokoskyckling recept
KOKOSKYCKLING
av epi
över 2 månader
Kokoskycklingso
av anluk
över 2 månader
Kokoskyckling f
av Challan
över 2 månader
Kokoskyckling m
över 2 månader
Kokoskyckling
av agbrant
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.