Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och kycklingnudlar med paprika och cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kyckling är gott i wok tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Låt dem rinna av i ett durkslag. Strimla kycklingen. Kärna ur och skär paprika (jag tycker snackpaprika är godast) och chili i små bitar. Ansa och skär löken i bitar, 2-3 cm långa. Hetta upp hälften av oljan i en wok eller stor stekpanna. Woka kycklingen ca 3 min under omrörning. Tillsätt nötterna och stek ytterligare 2-3 min. Tillsätt fisksåsen och rör om. Ta upp kyckling och nötter på ett fat. Woka grönsakerna i resten av oljan 3-4 min. Blanda i kyckling, nötter och nudlar. Låt allt precis bara bli varmt. Smaksätt med soja, citron och socker. Garnera eventuellt med korianderblad eller bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.