Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och vitlökspasta med saltimbocca

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbar rätt om man gillar traditionell italiensk pasta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chilipeppar och vitlök mycket fint.
  2. Koka spaghettin al dente (med lite tuggmotstånd) och rinn av i durkslag.
  3. Lägg en klick creme bonjour i varje lövbiff och vik den på mitten. Salta och peppra på yttersidorna. Stek dem 1-2 minuter på varje sida.
  4. Hetta upp olivolja (hur mycket beror på hur mycket du vill ha rätten "rinnig") och fräs snabbt på chili och vitlök. Det tar bara några sekunder, så rör noga och ta genast bort från spisen innan det bränns. Häll den avrunna spaghettin direkt i panna med oljan och rör om noga. Servera!
  5. Kan eventuellt avnjutas med parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.