Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En chili con carne med mycket bönor. En god och mättande rätt där styrkan går att variera med mängden sambal oelek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Stek den i oljan tillsammans med köttfärsen, krydda med salt och peppar.
  3. Låt majs och kidneybönor rinna av väl. Blanda ner majs, kidney-, vita bönor och krossade tomater i köttfärsen.
  4. Smaksätt med sambal oelek och låt puttra några minuter.
  5. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.