Jag har aldrig gått efter något recept när jag gjort Chili con carne, så igår efter tillagning skrev jag ner min variant på rätten för att läggas in på matklubben. Detta tycker jag är god, billig och mycket bra vardagsmat. Dessutom funkar den perfekt att värma om det blir rester över.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag säger bara en sak..Chilli con carne är en människas räddning. Ett mycket bra recept att börja med om man är novis i köket eller ungdom..Det är så lätt att göra och att misslyckas är nästan omöjligt. Jag ska genast sätt mina söner på att göra denna rätt .Visst har jag lärt dom ett och annat men denna rätt har fallit i glömska. En klar miss från min sida. En fördel är att man kan göra mycket åt gången och frysa in.
En mycket god chili con carne. Vi i vår familj är inte så förtjust i bönor som vi tog bara en burk. Kryddade det hela lite extra med chiliflakes med vitlök. Denna rätt är en ny favorit i vår familj.
Super recept. Blev väldigt gott, fast vi la till en burk majs också. Supergott med ris, tzaziki och vitlöksbröd blev det.
En perfekt, grundläggande chili. Detta recept har allt som behövs, och kan varieras i det oändliga. Precis den sortens recept jag gillar. En bra, solid grund för egen pyntning.
jättegod.. hela familjen njöt :)
Jättegott! Även 13-åriga sonen som innan middagen hävdade att han inte äter Chili con carne gillade det skarpt och ville äta det igen idag!
Jag gjorde en mindre sats (bara på ca 500 gram köttfärs) och bytte ut lök mot paprika (jag har lite problem med att äta lök pga magen), men i övrigt följde jag receptet och det blev hur gått som helst! Hade nog kunnat äta hur mycket som helst :D
Bästa receptet någonsin. lagade det till mig men två kompisar fick också och de tyckte att det var riktigt gott (vilket jag också tycker). Tack för ett riktigt bra recept :)
Brukar göra exakt samma chili con carne. Den är godast!
Använde mig av detta receptet igår. Riktigt gott, men jag tillsatte även paprikapulver. Tycker dock att en riktigt god chili kräver att man har den på kokning minst 30 min.
Jag valde detta recept och det blev inte alls gott :/ fick ont i magen
super god å enkel