Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili Con Corn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Riktig gammal hederlig cowboy-mat med majs istället för de annars klassiska vita bönorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen tillsammans med kryddorna. Häll på vattnet när färsen är genomstekt och låt koka i 2-3 minuter och häll sedan av vattnet i en skål. Häll i köttfärsen i en gryta.
  2. Finhacka löken och fräs den. Tillsätt köttfärsen tillsammans med köttavkoket (buljongen), tomaterna, tomatpurén och majsen. Låt puttra i ca 20 minuter och smaka sedan av med kryddor. Servera med ris eller bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.