Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili corn carne med majsbrödslock

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mums mums. lite jobb är det men det lönar sig, jag lovar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala & hacka löksorterna, hacka chilin och paprikan. Fräs nötfärsen. Lägg i alla löksorter, chilin, paprika samt alla kryddorna/kanelen. Häll nu över de krossade tomaterna,t omatpurén, vatten samt kidneybönorna. Låt detta småkoka minst 1½ timma.
  2. Majsbrödet: Blanda alla torra ingredienser. Vispa ihop lättfilen, äggen, honung samt oljan och tillsätt den rivna osten. Blanda nu alltsammans till en deg. Häll eller bred ut bröddegen över chilin (som är kvar i grytan) och grädda alltsammans i 200 grader i cirka 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nannasuss 1 december 2010

    Sååå gott med dessa smaker. en favoritchilirätt i vår familj. Fick tillsätta buljong och salt då det saknades tyckte jag..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.