Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili på högrev med kikärtor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mycket godare än varianten med vita bönor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i mindre bitar tänk hälften av grytbitar och bryn så det får fin stekyta (vispa ur och spar stek skyn efter varje stekning)
  2. Finhacka och stek löken och blanda ner i grytan och tillsätt vatten,steksky och öl så det täcker och koka upp.
  3. Skumma av slagget och tillsätt sedan övriga ingredienser förutom kikärtorna och chokladen dom tillsätts sista 20 minuterna.
  4. Låt sjuda i ca 3 timmar tills köttet är mört, smaka av och servera med bröd eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 26 juni 2011

    Hej en jätte smarrig gryta tack för receptet en solklar 5 mon ica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.