Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliglazerad Jalapeño Wok (Passar bra till ris och couscous)

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag hade lite tråkigt, så jag lekte lite med smaker :D

Ingredienser

Instruktioner

Dela tomaterna i fyra delar. Tärna mangon. Fräs löken i olja och lägg i tomaterna, jalapenõn och mangon. Sänk värmen och i med broccolin, vattenkastanjerna och majsen. Stek tills broccolin och vattenkastanjerna är mjuka. Häll över thai chilisås och stek i ca 1 min. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.