Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott inför grillsäsongen! Det går bra i ugnen oxå om man inte vill vänta..... Serveras med fördel till bakad potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén. Finhacka pepparn. Blanda detta med olja, limesaft, farin och salt. Lägg i en plastpåse i kylen minst 2 timmar. Vänd ett par gånger.
  2. Grilla! (Går även bra i ugn 200 grader ca 25 min)
  3. Blanda såsen och låt stå svalt till servering!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carre007 4 maj 2008

    Detta recept är kanon gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.