Chiligryta recept

Laddar...
Din sökning gav 35 träffar
Joakims fantastiska chiligryta

Underbart god chiligryta, enkel att göra och inte alltför dyr. Tänk på att den tar sin tid att göra så minst 2 timmars koktid (gärna längre) för så gott resultat som möjligt!


Rustik chiligryta

En värmande höst- eller vintergryta som också går väldig bra en ljum sommarkväll. Den här har lite mer skandinaviska förtecken än vad chiligrytor brukar ha.
Chiligryta

Vi brukar alltid använda denna gryta när vi äter tacos eller pitabröd, vi tycker den är godare. Och så kan man göra den så het man vill. Den fungerar även till ris och pasta.


Chili

Denna chiligryta äter man ofta i norra Mexico. Och vi här hemma gärna på vinter,men den är lika god på sommar. Man får prova sig fram så att man får rätt styrka på grytan, alla tycker inte om starkt.Het chiligryta
Het chiligryta

Otroligt god och enkel gryta för den som gillar het mat. Chilin och vitlöken kan man dra ned/upp på beroende på styrkan. Perfekt att laga en stor sats och ha i kylskåpet då den bara blir godare. Ett..Spansk chiligryta
Spansk chiligryta

Viktväktarvänlig. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval, fria smaksättare eller mängd och fetthalt på ingredienser.