Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hot chili

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En variant på chiligryta med stak korv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i bitar. Skala och klyfta lökarna. Kärna ur och finhacka pepparfrukten.
  2. Stek färsen i smör i en gryta. Rör ner korv och lök och låt det fräsa med. Rör ner pepparfrukt och spiskummin.
  3. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Häll ner bönor och tomater i grytan. Låt allt koka några min. Smaksätt med salt.
  4. Rör ner hälften av yoghurten och låt inte grytan koka mer. Servera med resten av yoghurten och sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Corellis 23 september 2008

    God och lite annorlunda vardagsrätt!

  • Zeldasmatte 15 februari 2009

    Jag har fått tipset om att byta ut chilikorven mot några kryddiga ölkorvar istället, så det gör jag alltid... En av mina favoritrecept! ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.