Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne med färgglad paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel chiligryta som man krydda själv hur stark man vill ha den.Hittade receptet i en kokbok för nybörjare....

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen i olja lite i taget på en stekplåt .Lägg över den i en stekgryta.Strimla paprikan och löken.Tillsätt paprika,lök,vitlök,salt,peppar,chili,eller cayenne vatten tomatpuré och soja.(Tänk på att smaken kommer efter en stund så krydda och smaka efter hand).Låt det koka på svag värme tills paprikan och löken är mjuka. Tillsätt bönorna och låt allt puttra en liten stund till ca 5 minuter.Servera med ris och låt var och en krydda mer vid bordet om det behövs.(Här hemma gör vi så då alla gillar olika starkt mina tonåringar vill gärna ha det HOT!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.