Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligryta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Vi brukar alltid använda denna gryta när vi äter tacos eller pitabröd, vi tycker den är godare. Och så kan man göra den så het man vill. Den fungerar även till ris och pasta.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttfärsen i en gryta tillsammans med hackad lök och vitlök. Tillsätt oregano, chilipulver, tabasco och salt. Häll i vatten och tomater och låt koka upp. Sänk sedan värmen och låt puttra i en timme utan lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.